No Comment

An email from Jenny told me that she had tried to comment on one of my posts and had been unable to. All she got was a message saying that the service was temporarily unavailable.

It’s a problem that several people have reported previously and I’ve been at a loss to explain it. I’ve changed all sorts of settings and plugins, but still it persists, even though some people seem to have no trouble at all.

In desperation, I have rebuilt my Random World theme from scratch to see if there is something in the coding that was causing the glitch. If not, I may have to have stern words with my service provider.

So if you would be so kind, please leave a comment to this post and if it fails, drop a me a note.

Thanks.

Nobody’s prefect. If you find any spelling mistakes or other errors in this post, please let me know by highlighting the text and pressing Ctrl+Enter.

5 comments… Add yours
  • Yorkshire Pudding 20th March 2011

    I have never had a problem posting comments on your blog but I bet there have been times when you wish that glitches in the html coding had blocked me!

    Reply
  • Mr Parrot 20th March 2011

    Your thoughts are always welcome YP. They always make me smile one way or another!

    Reply
  • Daogreer Earth Works 21st March 2011

    Testing again…

    Reply
  • Daogreer Earth Works 21st March 2011

    Hooray! Glitch gone (for me at least).

    Reply
  • Mr Parrot 21st March 2011

    Thanks Daogeer. It seems the glitch is fixed. The problem was the built-in spam settings on the server.

    Reply

(will not be published)

Scroll Up

Thanks for taking time to send this report

The following text will be sent to me: